Известие

Collapse
No announcement yet.

"Алфа Ромео" представи специална версия на "Брера"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Алфа Ромео" представи специална версия на "Брера"

Италианският производител "Алфа Ромео" представи специално издание на модела си "Брера". Серията "Италия индипендънт" беше представена в луксозния курорт "Порто Черво"на остров Сардиния, а от нея ще бъдат произведени 900 бройки.

Автомобилът, който е оборудван с 2.2-литров JTS бензинов двигател, ще бъде пуснат първо на пазарите в Европа през септември на цена от 32 200 евро, след което ще може да се поръча в Япония и Австралия. Брерите от специалното издание са в цвят "опак титаниум", специално разработени 18-цолови алуминиеви джанти и червени спирачни апарати.

В купето могат да се видят карбонови акценти, първокачествена кожа, червени рингове около приборите на таблото и педали в същия цвят.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Колега тази версия не е ли с 4 литров мотор от Мазерати ?? Или се бъркам .

Comment

Бъркаш се "оборудван с 2.2-литров JTS бензинов двигател" . С двигател от Мазерати ще стане прекалено скъпа Иначе щеше да е интересно
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Супер ама да бяха сложили дизела вместо тоя 2.2.... От сега виждам как докато я напъвам на светофара Голф 3ка ме изпреварва отдясно...

Добре че няма да си я купя и изпитам това унижение
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Супер ама да бяха сложили дизела вместо тоя 2.2.... От сега виждам как докато я напъвам на светофара Голф 3ка ме изпреварва отдясно...

Добре че няма да си я купя и изпитам това унижение
          И аз съм на това мнение ако беше 2,4 JTD тогава работата щеше де е друга...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
            Бъркаш се "оборудван с 2.2-литров JTS бензинов двигател" . С двигател от Мазерати ще стане прекалено скъпа Иначе щеше да е интересно

Прав си колега, объркал съм се , http://www.motorward.com/2009/07/alf...mited-edition/ ето тук има повечко инфо за Брерата.

Comment

Ей добрече ще може и със двигател 3.2 В6 260кс Ку4 така ще може да се опъвате на голфчетата.. бтв и със 2.2 бих я взел просто е изкуство тая кола
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

from September in Italy, with a list price starting at ? 32,200 euro (on-the-road price) for the 2.2 JTS Selespeed version.
                Пък и Selespeed на всичкото отгоре . Венци VFTI ще е много прав . Май единственото което може да ми хареса ще е цвета който ще е уникално красив .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                X